Contact - ALLVAST

logo allvast
Ga naar de inhoud

Contact

Kees met zijn Defender
ALLVAST
Kees Snijders
Seminarieweg 25A
4854 PA Bavel
INFO@ALLVAST.NL
M 06 24858730
KvK nr. 20135043
 
Kees Snijders (1966)
Een project managen is mijn vak. Een project maken mijn passie. 20 jaar lang hebben deze twee naast elkaar bestaan in de vorm van werk en hobby. Met de oprichting van ALLVAST Bouw en Interieur in 2012 kwamen deze twee bij elkaar. In overleg met de opdrachtgever eisen en wensen in kaart brengen. Gezamenlijk tot een gedragen oplossing komen die qua vormgeving, functionaliteit, techniek en financiƫn in balans is en deze vervolgens onder eigen verantwoordelijkheid uitvoeren. Dat is mijn ultieme invulling van het begrip "werk". Mijn brede opleiding (MTS,HTS,TU) en mijn jarenlange ervaring in beide facetten van het vak (management en uitvoering) maakt deze invulling vanzelfsprekend en vertrouwd.

De meeste projecten worden uitgevoerd in samenwerking met Rob van der Vooren van Bouwen-In-Stijl te Hank.


Waarom kiest U voor Kees Snijders / ALLVAST?

Brede kennis en ervaring
Iedere vraag die u heeft over bouwen kunt u aan mij stellen. Veelal kan ik deze zelf beantwoorden of invullen. Wordt het te specifiek, dan maak ik gebruik van een netwerk van architecten en adviseurs om de vraag snel en goed te laten beantwoorden. Dat doe ik in overleg met u zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Gestructureerd en transparant
Ieder project wordt gestructureerd aangepakt (faseren, beheersen en beslissen). Of het nu gaat om een miljoenenproject of een kleine verbouwing, in essentie komen alle aspecten van een project altijd terug. Bij kleine projecten wordt de noodzaak van een systematische aanpak vaak onderschat. Maar ook daar geldt: eerst de juiste vragen stellen zodat de bouwwens helder en haalbaar wordt gemaakt. Ook dat is een leuk en inspirerend onderdeel van het bouwproces.

Communicatief
Communiceren doen we op alle niveau's. Of het nu om meer abstracte en theoretische zaken gaat zoals kwaliteit, contracten, samenwerking of juist heel concrete zaken zoals materiaal eigenschappen, laagdikte schilderwerk; in beide situaties communiceren wij helder en betrouwbaar.

Kwaliteit en service
Ook de mensen waarmee we samenwerken leggen de lat hoog. Zowel op het vlak van de voorbereiding als de uitvoering. Maar ook na oplevering kunt u op ons rekenen; samengevat: wij leveren een perfecte service.ALLVAST | Kees Snijders | Seminarieweg 25a 4854PA Bavel | 06-24858730 | info@allvast.nl |
Terug naar de inhoud